tirsdag den 12. oktober 2010

Give Aways

On and off når jeg suser rundt på diverse blogs for at lade mig blive inspireret synes jeg, at jeg mere og mere støder på "Give Aways", hvor bloggere udlover gaver til sine læsere i form af f.eks. en lodtrækning mellem faste læsere eller hvis man kommenterer indlægget.

Jeg kan ikke rigtig blive enig med mig selv om hvad jeg synes om det - Et eller andet sted så synes jeg nok der går for meget smart markedsføring i den. Altså at hvis jeg giver noget væk, så kan det være jeg få lidt flere faste læsere (i mit tilfælde dog bare nogen i det hele taget) eller lidt flere kommentarer. Men handler det om at blive mere synlig eller handler det om popularitet mellem bloggere? For ærligt, så kan blog verdenen set udefra (eller bare set fra en nybegynder som mig) virke som en slags indspist verden - altså de blogs der har samme fællesnævner i form af indholdet og hvor mange af de faste læsere "kender" hinanden og læser/kommenterer på hinandens blogge.

Og så er der den anden side af det...For hold op hvor er det egentligt hyggeligt med disse Give Aways - og hvor bliver cyberspace også bare lige lidt mere personligt og ikke nær så fjernt. Tænk at der sidder mennesker der reelt synes det er dejligt at glæde fremmede med gaver. Det er da alligevel lidt stort - og det er måske også det der har fået mig til at deltage i sådan en Give Away. Nåee ja, så skal man jo heller ikke kimse af at jeg synes det er en ret så lækker præmie, som jeg da helt sikkert godt gad at eje.

Læs med hos Klassisia, se den fine præmie og deltag selv i hendes Give Away. Bortset fra det, så er det en rigtig hyggelig blog - med eller uden Give Aways! 

Billige fund

Jeg ELSKER billige fund - men det gør vi alle vel!?

Uden tvivl at jeg har 117 ting til mit hjem som jeg går og ønsker mig og rigtig mange af disse ting er noget jeg måske aldrig får råd til - og ellers går der bare rigtig mange år før jeg kan få det.

Og så er der de her ting som man ikke vidste at man ikke kan leve uden og dermed bare må eje. De ting man ser ud af øjenkrogen i forbifarten og får én til at gå tilbage. Og når man så får det hele til det halve og lidt til...jamen så er der jo ingen vej tilbage og det bliver købt.

Hvis der er noget jeg ikke mangler herhjemme, så er det fyrfadsstager. Det er selvfølgelig altid rart at man kan skifte lidt ud mellem dem man har. Men selvom jeg gør det jævnligt, så har jeg stadig masser af stager i alle afskygninger. Men jeg kan altså bare ikke gå videre når jeg først er kommet frem til konklusionen af et billigt fund!

Exhibit number one: Alle tre stager til kr. 25 = Et billigt fund = Nu står de på min hylde i stuen!

/Helle


Og så lige et sort/hvidt foto i mørket - ren hygge!