mandag den 9. januar 2012

Hey, I put some new shoes on...

I december var jeg så heldig at vinde en facebook konkurrence hos Magnoliatv. Jeg vandt de lækreste støvletter fra Barund og har med længsel gået og ventet på dem - og jubii, de ankom i dag.


Og så var det jeg kom til at tænke på sangen New Shoes af Paolo Nutini, som faktisk blev spillet i den film jeg så i går... glad sang :)

Og her er de så - mine nye top lækre støvler fra Barund CPH. Det er modellen Paris, som i øvrigt er på udsalg lige nu og der er meget at spare. Kan købes her.



Mini Tom Cruise

I går aftes så jeg filmen "Something Borrowed" - en rigtig tøsefilm! Hvilket så passede rigtig godt til mig en søndag aften på sofaen. Det er virkelig en af fordelene ved at være single, jeg bestemmer og jeg kan se alle de chick movies som jeg vil! :) I øvrigt kan filmen anbefales hvis man er til den type film.

Den mandlige hovedrolle indehaver spilles af Colin Egglesfield - Mmmm hvilken lækkermås! Første gang jeg lagde mærke til ham var i Melrose Place (den nye serie) og det første jeg tænkte dengang var "Jeg vidste ikke at Tom Cruise havde en lillebror". Fandt så efterfølgende ud af, at de overhovedet ikke er i familie. Men det er da helt vildt som de ligner hinanden! Og faktisk synes jeg at Colin er noget lækrere end Tom Cruise.

Hvad synes I? Ligner de hinanden og hvem er den lækreste af de to?

Colin Egglesfield (årgang 1973) og Tom Cruise (årgang 1962)